Ο Μαριος Πριαμος Ιωαννιδης Πρεσβευτης στο Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife

Dorians Challenge

February 5, 2019

Το Dorians Challenge καλωσορίζει τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη ως ‘Πρεσβευτή’ της εκδήλωσης ‘Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife’ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου 2019 στο Μόλο Λεμεσού.

Ο Μάριος-Πρίαμος είναι ανάμεσα στα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε Κύπρο και Ελλάδα αφού το 2017 οι αθλητικές του επιδόσεις, η ανταγωνιστικότητά του, ο χαρακτήρας του και η αγάπη του κοινού, τον έφεραν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης ‘SURVIVOR’.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες του Μάριου-Πρίαμου, το χαρακτήρα του, τις ασχολίες και τις συνήθειες του που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του σε έντονες και ακραίες αθλητικές δραστηριότητες, το Dorians Challenge έχει αξιολογήσει τον Μάριο-Πρίαμο ως τον πλέον κατάλληλο Πρεσβευτή της εκδήλωσης Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife’.

Πέραν των εμπορικών πτυχών συνεργασίας που αφορούν την εκδήλωση, ο Μάριος-Πρίαμος και το Dorians Challenge έχουν ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους μέσα από τη συνδιοργάνωση υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων που σκοπό θα έχουν τη θετική επιρροή παιδιών και εφήβων για ένταξη της φυσικής δραστηριότητας και της ισορροπημένης διατροφής στην καθημερινότητά τους και στην υιοθέτηση των αρχών και αξιών του αθλητισμού.

Η διεύθυνση του Dorians Challenge καλωσορίζει τον Μάριο-Πρίαμο και τον ευχαριστεί για την αποδοχή της ‘πρόκλησης’.

Σχετικά με το ‘Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife’

Η απόλυτη εκδήλωση περιπέτειας επιστρέφει το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 στο Μόλο Λεμεσού.

Το ‘Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife’ είναι ανάμεσα στις ελάχιστες αθλητικές εκδηλώσεις με παρόμοιο χαρακτήρα που πραγματοποιούνται ανά το παγκόσμιο! Σε αυτή την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες καλούνται να αποδεχτούν την πρόκληση και να θέσουν σε δοκιμασία το σώμα και τα ψυχικά τους αποθέματα με σκοπό να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων αποτελούμενη από 20 εμπόδια τοποθετημένα εντός της θάλασσας, σε ρηχά νερά, και κατά μήκος της αμμώδους παραλίας.

Αναρρίχηση σε σχοινιά, έρπιση κάτω από δίχτυα, υπερπήδηση τοίχων, πλεύση σε σχεδίες, πτώσεις από φουσκωτά παγόβουνα, ισορροπία σε δοκούς, μαζί και με άλλες υπερκατασκευές και νέα φουσκωτά εμπόδια, συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης περιπέτειας.

Το Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω τα οποία δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο μη ανταγωνιστικός χαρακτήρας του Dorians Coastal Challenge το καθιστά μια εκδήλωση στην οποία όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και όλοι μπορούν να τερματίσουν, από άτομα τα οποία ενδεχομένως να μην ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα μέχρι αθλητές επιδόσεων.

Enter your keyword