ανανεωση και επεκταση στρατηγικης συνεργασιας με eurolife

Dorians Challenge

December 8, 2019

Dorians Challenge και EuroLife είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση και επέκταση της στρατηγικής τους συνεργασίας για το 2020.

Η στρατηγική συνεργασία που ξεκίνησε στα τέλη του 2018, πέραν του καθορισμού της EuroLife ως Title Sponsor της εκδήλωσης Dorians Coastal Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2020 στο Μόλο Λεμεσού, περιλαμβάνει νέες πρωτοβουλίες που περιλαμβάνουν τη διοργάνωση δωρεάν υπαίθριων προπονήσεων με την ονομασία ‘Challenge Me Fit powered by EuroLife’, σημαντικές αναβαθμίσεις στην εκδήλωση ‘Dorians Coastal Challenge presented by EuroLife’ και μια σειρά δράσεων που εμπίπτουν στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» της EuroLife, που στηρίζει ενέργειες και προγράμματα γύρω από την υγιεινή διατροφή, την άσκηση, την υγεία και το περιβάλλον.

Σχετικά με την EuroLife

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife ανήκει στο συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου και προσφέρει ασφάλεια ζωής, ασφάλεια υγείας και ασφάλεια ατυχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του ασφαλιστικό οργανισμού είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.eurolife.com.cy/

Enter your keyword