ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΑΥΡΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ DORIANS COASTAL CHALLENGE 2020

Dorians Challenge

January 17, 2020

Το Dorians Challenge είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ως Υποστηρικτή και Επίσημο Νερό της εκδήλωσης Dorians Coastal Challenge 2020 presented by EuroLife που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2020 στο Μόλο Λεμεσού.

Η συνεργασία προνοεί τη διάθεση Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Με στόχο τη διασφάλιση της επαρκούς ενυδάτωσης των συμμετεχόντων, κατά μήκος της διαδρομής απόστασης 5 χιλιομέτρων θα λειτουργήσουν συνολικά τρία σημεία υδροδοσίας.

Επιπλέον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ορίζεται για το 2020 ως Επίσημος Υποστηρικτής των ιδιωτικών εκδηλώσεων ανάπτυξης ομαδικότητας ‘Dorians Team Challenge‘.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με συνεχή παρουσία πάνω από 25 χρόνια, προέρχεται από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών και εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία.

Με μια σταθερή παρουσία στην ελληνική αγορά υπήρξε το επίσημο νερό των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 ενώ δεν σταμάτησε να καινοτομεί με συσκευασίες όπως το ΑΥΡΑ Bloom για τους μικρούς μας φίλους και το Active Cap, για τον αθλητή που ο κάθε ένας κρύβει μέσα του.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες http://www.avrawater.gr/ και http://www.frontisetinavrasou.gr/

 

Enter your keyword